Nyitvatartás:
H-P: 9:00-17:00, Sz: előre egyeztetett időpontban, V: zárva
Telefonszám:
06-20-529-1455, 0620-314-1019, 061-3831550, 061-4100861

Toyota Bontó, Váltó Javítás, Felújítás,

Toyota Bontó, Váltó Javítás, Felújítás,

Professzionális Toyota bontó telephelyünkön Toyota féltengely javítását is végzik szakembereink. Akkor, ha esetleg nincs raktáron a keresett alkatrész, 1-10 munkanapon belül beszerezzük kedves ügyfeleinknek.

Autószerelés: Telepünk 2000 nm²-en terül el. Szerviz műhelyünk karos (csápos) emelővel felszerelt minden javítási feladatra és azok ellátására felkészített, mintegy 60 nm²-en.

Futómű javítás: Hozott alkatrészek beszerelésével, új alkatrészek beszerzésével végezzük el futóműve javítását, beállítását.

Fékjavítás: Ha Ön hozza el a beszerelni kívánt fék alkatrészeit nálunk szervizes kollégánk elvégzi a szükséges javításokat beszereléseket. Abban az esetben, ha nálunk vagy tőlünk rendeli meg a beszerelni kívánt alkatrészeit munkatársunk segítségével meghatározhatja a beszerelésre váró alkatrészek minőségét is.

Toyota váltó javítás és felújítás

Toyota váltó javítás, felújítás  és csere: A nálunk vásárolt váltókat garanciával együtt szereljük be autójába. A hozott váltók esetén csak a beszerelésre tudunk garanciát vállalni.

Gumiszerelő részlegünk személyautók méretére felkészült és a kerékjavítás, centrírozás, téli-nyári gumicseréket el tudja végezni. Új és használt gumiabroncsok cseréjét is elvégezzük, hozott és a nálunk vásárolt gumiabroncsokkal egyaránt.

Toyota váltó javítás és felújítás.